Main Page Sitemap

Most viewed

Hvert år gjør BI en forbrukerundersøkelse som sier noe om hvilke selskaper som har de mest fornøyde kundene, samt hvor lojale kundene er til selskapene. LES meilleurs jeux DU mois Entre jeux indés et..
Read more
Det var på forhånd stor usikkerhet og interesse rundt dagens rentemøte, gitt uroen i mange fremvoksende markeder, og torsdagens rentehevelse i belen styrker seg umiddelbart etter den noe uventede renteoppgangen. They have since won..
Read more

Dating med manglende tenner


dating med manglende tenner

behandle tannluken. Det kan.eks vre om det mangler en fortann. Om avstanden mellom støttetennene ikke er for stor; kan man ofte lage en bro. Det finnes flere alternativer, dagens moderne materialer og behandlinger kan hjelpe de fleste å få tilbake utseende og funksjon på tross av manglende tenner. Eksempel på utvikling av hull i tannen. Manglende tenner har det flere mulige konsekvenser.dating med manglende tenner

Dette kan komme av forskjellige faktorer, som. Tannlegeskrekk, hvor man unngår tannlegebesøk og dermed mister tenner, store amalgamfyllinger, som forårsaker store sprekker i tennene, slik at de kløyves på midten eller langvarig tannkjøttsykdom der bakterier spiser opp benvev og tennene løsner. Manglende deler av en tann eller flere tenner) Kronebehandling. Manglende deler av tann eller av store, gamle fyllinger erstatter vi med krone en løsning som dekker tannen fra alle sider.

Med en eller flere tenner som mangler blir det vanskeligere å spise og fordi man bruker mer områder i munnen som er intakt, vil disse på sikt kunne bli utsatt for overbruk og ekstra slitasje. På fiksturene fester tannlegen en krone (høyre bilde). Bro, implantat eller protese? Den sitter vanligvis bra, selv om pasienten kan ha vanskeligheter med til å venne seg til at tennene ikke sitter helt fast. Til slutt blir nerven i tannen angrepet og rotinfeksjonen gjør tannbehandling app for å koble iphone til radio vanskeligere. En enkelt tann kalles krone.

Manglende en eller flere tenner med eksisterende nabotenner kan erstattes med en fast tannprotese som bruker nabotennene som feste.
Hvorfor er manglende tenner ugunstig for bittet?
Manglende tenner har det flere mulige konsekvenser.
Det første er funksjon og estetikk.

Thailandske venn datingside
Space coast dating-nettsteder


Sitemap