Main Page Sitemap

Most viewed

Samsung Galaxy Note 9, en svrt god telefon, men vi hadde håpet på flere nyheter. Og ikke vr redd, det er lett å melde seg av igjen. Bolig, data, fritid, mobil, motor Økonomi, motta..
Read more
She also has an on-air presence at many major sporting events, including the Super Bowl and the World Series.more on Wikipedia, age:. Erin Jill Andrews is an American sportscaster, journalist, and television personality. Login..
Read more

Hookup dating på nettet


hookup dating på nettet

rapporten. Aggregatorer er uunngåelig for å lage brukervennlige tjenester, men spørsmålet er hvem som skal ha disse rollene? Kanaler som NRK P1, Radio Rock, P5 Hits, Radio Vinyl og Radio Topp 40 er blant nykommerne de siste årene som har hatt stor suksess blant lytterne.

Gratis online dating-brantford
Hvordan å vre vellykket på dating nettsteder

Med et stadig større medietilbud og mer å velge mellom for publikum, må radiobransjen tilpasse innholdet til publikum, slik at det er tilpasset lytternes ulike interesser og musikksmak. Alle bransjer og nringer opplever store omveltninger gjennom digitalisering og kontinuerlig teknologiutvikling. I tillegg var det gitt 84 innholdskonsesjoner for lokal radio på DAB. Du kan lese mer om det i denne artikkelen. Vi har laget en nyttig oversikt over kredittkort med reiseforsikring, og du kan også lese mer om reiseforsikring via MasterCard her. Skuespilhuset on Kvsthusmolen and at the other end. Radioskiftet er drevet frem av norsk radiobransjes ønske om at radioen skal vre relevant også i fremtiden. Konkurransen om folks tid og oppmerksomhet øker stadig. I motsetning til spesielt mobilt internett som har begrensninger både knyttet til kapasitet i nettene og datamengder for brukerne. Samarbeidet har vrt avgjørende for å kunne gjennomføre radioskiftet. Markedsandeler P4 og Radio Norges slukking to til tre måneder i etterkant av NRKs kanaler, i de mest folkerike regionene, gav de kommersielle aktørene en noe høyere markedsandel i 2017.


Sitemap