Main Page Sitemap

Most viewed

Direktedeling en rask og enkel metode for å dele til rett person i rett app. Med Google Nå-starteren kom en ny søkefunksjon, rask alfabetisk rulling og appforslag. I tillegg støtter appen Chromecast og AirPlay...
Read more
Register with us today! Som karakterene Mia Farrow gjerne spiller i Woody Allens filmer, de som ser ut til bare å tenke på andre, men ender opp med å få det som de vil...
Read more

Styret datingside


styret datingside

leder. Det finnes mer utfyllende artikkel/artikler. Fra 20r han vrt representant for Negotia i Telenor Norge. Hun er styremedlem for Logitech i Sveits og Cityfibre Holdings i Storbritannia. Hun er fortiden styreleder i Norsk Regnesentral og er styremedlem i IKT-Norge og Crayon.

Styret datingside
styret datingsidestyret datingside

Hilde Charlotte Solheim ( n estleder) Signe Opsahl Reidar Andersen Erik Nilssen Magnus Sempler Holte. Verv, Navn, E-post, Telefonnr. Nestleder o g Regionskontakt, Cathrine Antonsen, 97981326. Styret ttif Fotball 2016. Verv, Navn, E-post, Telefon.

Davis har mer enn 30 års erfaring i den globale telekombransjen, både fra nyetablerte kabelselskaper i Storbritannia og fra globalt strategiske og operasjonelle roller i Cable Wireless, Verizon og BT i USA og Storbritannia. Før hun etablerte Basefarm var Viksaas administrerende direktør for SOL Systems ksaas har erfaring fra flere styreposisjoner. Styret skal bestå av åtte medlemmer med varamedlemmer og skal ha følgende sammensetning: Vicerektor for utdanning er styreleder en dekan som er nestleder en representant beste nettsted for dating i indiske for fast ansatte i forsknings- og undervisningsstilling ved fakultetene en representant for midlertidig tilsatte i utdannings- og forskningsstilling to representanter. Reinhardsen er styreleder i Statoil ASA og styremedlem i Awilhelmsen Management AS og Oceaneering International, Inc. Styrets ansvar og oppgaver: Hvilket ansvar og oppgaver et styre har reguleres av tre sentrale dokumenter; aksjeloven, vedtektene og styreinstruksen. Juni 2000 Aksjer: 6 667 pr.april 2018 Medlem av komité: Innovation and Technology, Risk and Audit Bakgrunn: Harald Stavn er født i 1954. Fra Wikipedia, den frie encyklopedi, hopp til navigering, hopp til søk. Last ned høyoppløselig bilde av Harald Stavn Photo: Pål Rødahl Styrekomiteer Styret har nedsatt fire styrekomiteer: Sustainability and Compliance, Risk and Audit, Innovation and Technology, People and Governance, som alle er arbeidskomiteer i styret).

Styret datingside
styret datingside


Sitemap